Píšu bakalářku – den 74: Předfinální


Podvědomě jsem vlastně vůbec nečekala, že se to stane. Nebo že se to stane relativně včas. Poslala jsem vedoucímu „předfinální“ verzi práce. Nehodlám se už pouštět do objevování nových Amerik, všechno, co jsem ještě potřebovala připsat je připsáno. Ne všechno je úplně dokonalé, něco ještě poupravím a mírně rozvinu, nemám úvod, závěr, dokonale zpracované citace a formátování… Ale je to předfinální verze. Dnes mám pocit, že můžu jít klidně spát. Alespoň dnes.

A zítra neklidně vstát a vyhlížet e-mail od vedoucího, jestli je to použitelné nebo ne. K úplnému finále ještě nemalá práce, ale mám pocit, že to stíhám. Pokud to dobře půjde. Na víkend o zábavu postaráno zcela jistě, ale s blížícím se deadlinem vzrůstá produktivita. Jak už to tak bývá.

A jako každý den, svítím si notebookem do tmy…

SCam_20130419_235228

  • posun: překopírovala jsem to do Wordu. Uformátovala jsem to alespoň tak, aby se to dalo bez výraznější újmy na zdraví číst. Pokusila jsem se o nadpisy, podnadpisy,  obsah. 91kB.
  • znaků říká Word 68 701. Se vším tím, co se počítá. Cítím se klidně. Alespoň v kvantitativní rovině.
  • poznatek: Seznam pro WordPress není vyhledávač. Ve statistikách mi ukazuje vždycky jenom Google. Dnes jsem zjistila, jakou to má výhodu: při návštěve ze Seznamu se mi ukáže adresa odkazu – a tak jsem zjistila, že mě dnes někdo navštívil z třetí (!) stránky výsledků na úplně mimo dotaz. Což není podstatné – ale viděla jsem i ty okolní výsledky, a tak jsem si klikla… Teď budu prokrastinačně číst o psaní cizích bakalářek a státnicích já! :-) Třeba tady. Žádné zásadní objevy, ale docela mě to baví.


Share
Tags
Written by Xsi


Leave a Comment